Някои пациенти са със здравни права, но без грам

...
   Някои пациенти са със здравни права, но без грам
Коментари Харесай

Медицината vs човешката глупост. Разкази на лекари

 

 

Някои пациенти са със здравни права, само че без грам ум. Тези действителни случаи от лекарската процедура ще го потвърдят:

Жена на междинна възраст в последния миг преди интервенцията (вече я вкарвали в операционната) споделя, че е алергична към латекс. Всички са в потрес – половината съоръжения, потребления в операционната съдържат латекс. Така че я закарахме в специфична операционна без латекс и направихме там интервенцията. Когато след това се разсъни, я попитах за реакцията ú към латекса. „ Просто не ми харесва звука при слагането на латеквосите ръкавици, скъпи “. Просто се обърнах и излязох.

20-годишен пациент пристигнал в болничното заведение. Във въпросника написал като главно недоволство „ Лично “. Депресираният и печален юноша разказал по какъв начин е правил секс без защитни ограничения с момиче и след това видял, че върху нея има „ пластмасова кутийка “. Когато тя му обяснила, че това е инсулинова помпа за лекуване на диабет, той помръкнал. Веднага хукнал да ревизира дали не се е заразил с диабет.

Ветеринарни:

Жена хранела 3-месечното си кученце на всеки няколко дни, заради повода, че считала, че кучетата би трябвало да ядат през подобен период от време. Докарала кученцето, което имало хипогликемия. Медсестрата, която разговаряла с нея, не съумяла да си изясни потресаващото незнание и се извикала: Вие самата ядете ли на всеки 3 дни? “

Веднъж имах пациент на който предписах инхалатор срещу алергия от котки. Върна се след една седмица, като сподели, че нямало никакъв резултат. Оказа се, че той пръскал с инхалатора котката.

След Хелоуин майка докара децата си в болничното заведение, като всички бяха яли бонбони и имаха болки в корема. Когато влезнах в стаята за съвещания, те към момента ядяха лакомства. Обясних ú, че би трябвало да спрат да ядат бонбони. Гледаше ме, като че ли имам три глави.

Пациентка с диабет развила некроза на краката. Лекарят ú споделил, че ще би трябвало да ампутират крайници ú, на което тя дала отговор: „ Не,, Исус ще ме изцели “ (или нещо подобно). Докторът я погледнал и ú споделил: „ Госпожо, демони ядат вашия крайник. Исус желае да ги ампутираме “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР